3 Nisan 2009 Cuma

Gençlik Karavanı 08.Nisan.2009 Günü Sakarya'da

GENÇLİK KARAVANI 08.NİSAN.2009 GÜNÜ SAKARYA'DA

.: "YOUTH CARAVAN" ÖSEK'te :.

Devlet Planlama Teşkilatı, Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı Türk Ulusal Ajansı tarafından desteklenen ve S&G Gençlik Grubu tarafından projelendirilen Sen Orada Gençlik Burada Gençlik Karavanı Projesi AB Programları ve EVS gönüllü Hizmetleri konusunda gençler arasında bilginin paylaşımını etkinleştirmek amacıyla hazırlanmıştır.

Biz Ösek Gençlik Grubu olarak Yabancı Dil öğretmenlerimizin desteği ve yardımı sayesinde "Youth Caravan"la tanıştık. Başvurumuzu hazırlamakla meşgul olan öğretmenlerimiz Macar ortağımızdan bir ortaklık belgesi bekliyorlardı (biz buna Part III diyoruz) ki şansımıza Macar ortağımız da başka bir proje sebebiyle o sırada İstanbul'daydı ve ortaklık belgesini Youth Caravan'daki arkadaşları aracılığıyla bize ulaştırdı. Ne kadar şanslıymışız ki biz de Macar ortağımız sayesinde Youth Caravan?la tanışmış olduk.

Youth Caravan projesinin lideriyle görüşen Rabia Öğretmenimiz bu fırsatı değerlendirdi ve bizim için bu gruptan gerekli bilgileri aldı. Onlarla iletişime geçmemizde de yardımcı olan öğretmenimiz, ricalarımızı kırmadı ve Youth Caravan'ı okulumuza davet edebilmemiz için girişimlerde bulundu. Karşılıklı görüşmelerimiz sonucunda Nisan ayında Youth Caravan'ın okulumuzda arkadaşlarımızla buluşacağını ve AB Programları ve EVS gönüllü Hizmetleri konularında bizi bilgilendireceğiniz söylemekten gurur duyuyoruz.




Program:
Sabah Erken :Gençlik Karavanı Ankara'dan, Deprem Tırı ve Sismail ise Istanbul'dan Sakarya'ya yola çıkıyor.
Öğle vakti: Gençlik Karavanı'nın OSEK'e varışı. Deprem Tır www.depremeduyarliyiz.org SİSMAİL de bizimle aynı anda OSEK'e varacaktır.
Aktiviteler:
1. Komşuluk Konulu Fotoğraf Sergisi ve OSEK Yarışma Birincisine Ödül.(Bir AB Gençlik Projesine Gönderilecektir.)
2. Fırsat Ajandası Paneli - AB Gençlik Programları ve Avrupa Gönüllü Hizmeti
3. Haydi Gençlik Karavanına Gidelim
4. Haydi Deprem Tırı ve SİSMAİL ile Tanışalım
5. Barbekü Ayrılış - Gençlik Karavanı Istanbul'a, Deprem Tırı ve SİSMAİL ise Ankara'ya doğru yola çıkacaktır.
İyiliklerle...



--
www.genclikkaravani.eu
Gençlik Karavanı Türkiye&Avrupa Yollarında
Youth Caravan on the Road To Europe&Turkey

Hiç yorum yok: