24 Mart 2009 Salı

Gençlik Karavanı Kampuste

ÖRNEK BİR GENÇLİK PROJESİ,
GENÇLİK KARAVANI KAMPÜSTE
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı Başkanlığı (Ulusal Ajans) tarafından desteklenen Gençlik Projesi Kapsamında oluşmuş Gençlik Karavanı 25 Mart 2009 Çarşamba günü Üniversitemizi ziyaret edecektir. Erasmus Programı dışında da yurt dışına gitmek isteyen öğrencilerimize duyurulur.
Gençlik Programı 13-30 yaş arası gençlerin birbirlerini ve farklı ülkeleri tanımalarını sağlamak amacı ile gençlere için oluşturulmuştur. Projeler için çok fazla yabancı dil bilinmesine gerek yok . Sosyal ve kültürel ortak proje çalışmalarını ve yurtdışı değişimleri destekliyor. 30 yaşın üstünde ki kişilerde yazdıkları projenin koçu olarak bu fırsattan faydalanabilir.
25 Mart günü Gençlik Programları ve detaylı olarak Gönüllülük Hizmetleri hakkında bilgilendirme toplantısı yapacak ve Uluslararası katılımcıların fotoğraflarının yer aldığı “Komşuluk “temalı fotoğraf sergisi düzenlenecektir. Ayrıca Üniversitemiz Fotoğraf Kulübü tarafından Komşuluk temalı Fotoğraf yarışması düzenlenmiş olup yarışma birincisine ödülü verilecektir.
Yer: Kültür Merkezi A salonunda
Saat: 10:30
Ulusal ve Uluslararası Araştırma Proje Koordinatörlüğü
Tel: 2111162/63

Hiç yorum yok: