28 Nisan 2009 Salı

Genclik Karavanı Yönette 24.Nisan.2009 Bilkent 25.04.2009 Airport Otel'de

GENÇLİK KARAVANI YÖNETTE 24.NİSAN.2009 BİLKENT 25.04.2009 AIRPORT HOTEL'DE


GENÇLİK KARAVANI YÖNETTE!
Yönet, Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu tarafından Yönet 2009 adıyla 23-26 Nisan 2009 tarihlerinde 5 yıldızlı Ankara Esenboğa Airport Hotel'de dördüncüsü gerçekleştirilen üniversite öğrencilerine yönelik yöneticilik ve liderlik kampıdır.
Günümüz Türkiye'sinde işletmecilik koltuğunu analitik düşüneme yeteneğine sahip, sayısal becerilerine iletişim becerilerini ve yöneticilik kabiliyetlerini de ekleyen mühendisler ele geçirmekte. Yönet2009'un temel amacı; bu işletmecilik koltuklarını ele geçirecek olan mühendislik öğrencilerinin Türkiye'nin önde gelen liderlerinin tecrübelerinden şimdiden faydalanmalarını sağlamaktır.
Yapılacak programlarda uzman yöneticilerin, yöneticilik ve liderlik alanlarındaki deneyimleri belirlenen konu başlıkları altında öğrencilere aktarılarak, uygulamalı etkinlikler ile katılımcıların öğrendiklerini pekiştirmeleri sağlanmaktadır. Bu yılki konuşmacılar; Zeki Sezer, Konuşmacılar (DSP Eski Genel Başkanı), Gürkan Akçaer (Gençlik Karavanı Proje Yöneticisi), Dr. Rıza Kadılar (Natixis Türkiye Genel Müdürü), Tunç Uluğ (Koç YönDer Başkanı), Fuat Sami (LabX Genel Müdürü) , Betül Akman (Hotel2000 Yönetim Kurulu Başkanı),Gamze Cizreli (BigChef's Restaurant Zincirinin Sahibi) ,Murat Çağatay (GAYA Genel Müdürü) , Erol Batislam (Marka Danışmanı),Özgür Bolat (Cambridge University Liderlik Uzmanı) olacaktır.
Gençlik Karavanı Gürkan Akçaer ile birlikte Yönet 2009 organizasyonunda olacaktır ve bu programın amaçlarını öğrencilere aktaracaktır. Gittiği her il ve ilçede büyük ilgi toplayan Gençlik Karavanı, AB tarafından gençlere tanınan fırsatlar konusunda gençlerin farkındalığını artırmayı, yine AB tarafından sağlanan destek ve imkânlar ile gençlik projeleri eğitimleri vermeyi, uygulanacak yaygın eğitim teknikleri sayesinde eğitim kalitesini artırmayı ve ekonomik dezavantajlardan dolayı proje eğitimi alamayan gençliğe imkân yaratmayı hedefliyor. Bu program kapsamında 35 genç ve 540 gönüllü genç Türkiye&Avrupa yollarında… “Fırsat Ajandası” adı altında gerçekleştirilecek olan bu programlar ile gençler yurtiçinde veya yurtdışında çeşitli etkinliklere dahil olabiliyorlar, projeler yapabiliyor, uluslararası veya yerel projeler hazırlayabiliyorlar.
3 gün sürecek olan Yönet 2009’da Türkiye'nin çeşitli üniversitelerinden gelen liderlik altyapısına sahip 100 öğrencinin birbirleriyle kaynaşıp, geleceğe yatırım olan bağlantılarını kurması için her gün fasıl, parti ve spor turnuvaları gibi aktivitelere de yer verilecektir.
Yönet 2009'a herhangi bir sınıf ve bölüm ayrımı olmaksızın bütün üniversite öğrencileri katılmaktadır. Kamp sonunda, katılım sertifikası verilmektedir.
Bilkent Üniversitesi Mühendislik Topluluğu
www.genclikkaravani.eu

(www.genclikkaravani.eu
Gençlik Karavanı Türkiye&Avrupa Yollarında
Youth Caravan on the Road To Europe&Turkey
(Youth Caravan at TRT2) http://www.trt.net.tr/Galeri/PodCastGaleri.aspx?GaleriResimKodu=859b9e5d-fd26-4eb3-a425-4c3c79c2bc24&KategoriKodu=f0182c90-a2b4-4c37-8bb1-22eef7f06c2d&dil=tr (09.04.2009)

Hiç yorum yok: