23 Ekim 2008 Perşembe

DAVETLİSİNİZ!... Bilgi Ve Tecrübe Paylaşım Fuarına 04 KASIM 2008

Sayın Bay/Bayan,

Gençlik Alanında Avrupa İşbirliği için Destek Alt-Eylem 5.1 – Gençlerin ve Gençlik Alanında Sorumlu Kişilerin Toplantıları Başlığı altında DPT Avrupa birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı'na yapmış olduğumuz proje başvurusu kapsamında değerlendirilen 'GELECEK BUGÜNDÜR - GENCLİK POLİTİKALARINA BÜTÜNCÜL BİR YAKLAŞIM SEMİNERİ' 1-5 Kasım 2008 tarihlerinde Ankara'da gerçekleştirilecektir.



Gelecek Bugündür Seminerinin Amacı;

Anadolu coğrafyasında geçmişten günümüze kadar binyıllardır farklı dil, din, ırk ve kültürden gelen insanlar birbirleriyle hoşgörü ve saygı ortamında yaşamıştır. Bu hoşgörü ortamının daha binyıllar boyunca da sürebilmesi adına politikacılara ve siyaset bilimcilere çok önemli roller düşmektedir. Bu kişiler için ana hedef bireysel ve kurumsal çıkarların ötesinde ülkesel idealleri koruyabilmektir. Bu projenin amacı politik süreç içinde etkin olarak rol alan bireyler ile genç bireyleri bir araya getirerek karşılıklı etkileşimi artırabilmektir. Bu etkileşim sürecinde ana amaç farklıı din,dil,ırk ve kültürlerden gelen gençlerle karar verici profesyonel bireyleri bir çalıştayda buluşturarak geleçekte politika ile ilgilenmek isteyen ve geleceğin karar verici bireylerin kişisel gelişmine katkıda bulunabilmektedir.



04 Kasım 2008 tarihinde Ankara Başkent Öğretmenevi'nde http://baskentogretmenevi.meb.gov.tr/genel.htm Saat:17:00-19:00 arasında Bilgi ve Tecrübe Paylaşım Fuarın'da stand alarak/katılarak bizleri onurlandırmanızı arz ve talep eder, iyilikler dileriz.





Gürkan Akçaer Murat Dadaylı

Yönetim Kurulu Başkanı Proje Koordinatörü



Eposta Teyit: systemandgeneration.eu@gmail.com

LCV: Murat Dadaylı 05366896350




Not1: Salonda 1 adet masa ve 2 sandalye herbir katılımcı Kuruluş için mevcuttur. Ek bir başka talebiniz olduğu takdirde bilgi vermeniz rica olunur.



Not2: 04 Kasım 2008 tarihinde Ankara Başkent Öğretmenevi'nde http://baskentogretmenevi.meb.gov.tr/genel.htm Saat:17:00-19:00 arasında düzenlenecek STK Bilgi ve Tecrübe Paylaşımı Fuarına standınız ile katılımınızı arz ederiz. www.systemandgeneration.eu

Hiç yorum yok: