26 Ağustos 2008 Salı

Gençlik Karavanı Malatya'da TOG II.Proje Günlerine Katılıyor

Gençlik Karavanı hakkında sunum yapmak üzere Gençlik Karavanı Proje Koordinatörü ve Proje Sorumlusu 30 Ağustos Günü Malatya'da olacaklardır.

Anna Lindh Komşuluk İçin Fotoğraf Koleskiyonundan fotoğrafları da katılımcıların izlenimine sunacaklardır.

Gençlik Karavanı Gönllüleri ise TOG II. Proje Günleri boyunca Malataya'da kalacaklardır.

S&G





*********************************

TOPLUM GÖNÜLLÜLERİ VAKFI II. PROJE GÜNLERİ GENÇLİK ALANINDA FARKLI ÖRNEKLER ÇAĞRISI




Toplum Gönüllüleri Vakfı kurulduğu 2002 yılından bu yana gençlerin proje fikirlerini destekleyerek gençleri güçlendirmeyi ve gençlerin toplumdaki etkinliğini ve kendilerini ifade edecekleri alanları artırmanın çabası içerisindedir. Bu amaçla 80 üniversite kampüsü, bir lise 2 de okul dışı gençlik grubuyla çalışmalarını sürdürmektedir.



"Toplum Gönüllüleri Vakfı II. Proje Günleri" 29 Ağustos- 2 Eylül 2008 tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Topluluğu tarafından organize edilmektedir. Proje günleri; Toplum Gönüllüsü Gençler'in yürüttükleri sosyal sorumluluk projelerini güçlendirmek amacıyla gençler tarafından tasarlanmış ve organize edilen bir gençlik buluşmasıdır. Toplum Gönüllüsü Örgütlenmeleri'nin projeleri için paylaşım alanı yaratmanın yanında, uzmanlarla buluşup proje yaptıkları alanlarda bilgi sahibi olacakları, gençlik alanında çalışan farklı sivil toplum örgütlerinin ve gençlik gruplarının çalışmalarını tanıyacakları, kendi projelerini bu örgütlerle paylaşacakları, ortaklık yapmak için ilişkiler kuracakları geniş katılımlı bir gençlik buluşmasıdır.



Sizde Türkiye'nin her yerinden gençlerin katılacağı bu gençlik buluşmasında gençlik alanında yürüttüğünüz sürdürülebilir sosyal sorumluluk projelerinizi, kampanyalarınızı, etkinliklerinizi ve diğer çalışmalarınızı sunulabilirsiniz. Proje günlerinde yarattığımız paylaşım alanının tüm gençlik çalışmalarını güçlendireceğini ümit ediyoruz. Tüm katılımcı örgütler Panayır'da kendilerini tanıtma fırsatı bulacaklardır

Hiç yorum yok: